Licență Windows 10 pentru persoane juridice

windows 10 professional
Licență Windows 10 persoane juridice: siguranță la costuri reduse – crește siguranța afacerii tale în timp ce reduci costurile pentru achiziția softurilor. Știm cu toții că produsele software piratate sunt în preferințele utilizatorilor. Pentru o afacere este extrem de important ca atât sistemul de operare cât și programele, să aibă licențe.

De ce licență Windows 10 pentru persoane juridice?

 Cei care aleg utilizarea softurilor nelicențiate o fac din cauza banilor. Dacă pentru o licență Windows nouă ajungi să plătești câteva mii de lei, trebuie să știi că există o variantă la fel de bună dar la preț mic. Un Windows fără licență este întotdeauna vulnerabil în fața virușilor iar o afacere, oricât de mică nu-și poate asuma asemenea riscuri. Daunele de natură tehnică în urma unui atac cibernetic nu sunt singurele situații care pot apărea. Poți pierde întreaga corespondență sau toată munca ta. În plus, amenzile instituțiilor abilitate în domeniu sunt usturătoare. 

Ce sunt și de ce ai nevoie de licențe software?

 Un laptop/PC este absolut necesar în zilele noastre. Tot mai mulți muncesc de acasă pe astfel de dispozitive. Indiferent de scopul pentru care îl folosești, acesta are nevoie de licență pentru sistemul de operare sau programele folosite. Te asigură, în primul rând, din punct de vedere legal. Dacă ai o afacere, cu atât mai mult ai nevoie de o licență Windows 10 persoane juridice pentru că îi vei oferi SIGURANȚĂ.  

Softretail, soluția ta. Alege licența refurbished

 Licența refurbished (folosită) este cea mai avantajoasă soluție. Fie că ai nevoie de licență Windows 10 persoane juridice sau de pachete Windows și Office, softretail.ro te va ajuta. Specializați în vânzarea licențelor uzate, Softretail îți oferă licențe cu perioadă de lucru nelimitată, adecvate legilor în vigoare.

Avantajele licenței folosite.

 Este important să știi că acest tip de licență Windows 10 persoane juridice asigură o performanță identică celei noi. Practic, provine de la un Pc/laptop scos din uz. Windows 10 vine cu un sistem antivirus care va proteja dispozitivul pe care îl folosești iar actualizările îți vor oferi acces la caracteristicile importante, securitate crescută și suport. Iată ce spune un studiu realizat pentru a evidenția diferențele dintre Windows-urile piratate și cele cu licență: 

Bootare accelerată în cazul Windows-ului cu licență

 PC- ul care deține licența pentru sistemul de operare încărca sistemul mult mai repede față de Windows-ul piratat. 

Deschiderea și încărcarea documentelor/paginilor web

 PC-urile cu software licențiat Windows și Office s-au comportat mai bine. În 75% din cazuri, că vorbim de Word, Excel sau pagini web, toate s-au deschis și au încărcat informația mai repede. 

Virusare

 1 din 4 PC-uri cu Windows piratat s-a virusat imediat după instalare, la primele descărcări din online.

Procesare și printare

 Da, chiar și în cazul printării documentelor, PC-urile cu licență Windows 10 persoane juridice au procesat și printat documente într-un timp mai scurt. Imaginează-ți câte costuri suplimentare poți evita dacă toate aceste aspecte funcționează. 

Licență, garanție pentru 3 ani și asistență gratuită.

 Cu ajutorul partenerilor de software refurbished aducem pe piață licențe la prețuri avantajoase. Îți punem la dispoziție servicii de activare software. Fie că ai nevoie de licență Windows 10 persoane juridice sau pentru uz personal primești din partea noastră pe lângă licența achiziționată, o garanție pentru 3 ani și asistență gratuită la activare. 

Cum ajunge licența la tine?

 Site-ul nostru este sigur iar după ce ai completat informațiile necesare pentru achiziție, vei primi pe adresa de email: 
  • Factura pentru achiziție
  • Codul de activare a licenței Windows
  • Kit-ul pentru instalare
  • Tutoriale explicative
 Alege produsul potrivit nevoilor tale iar noi suntem prezenți să te îndrumăm în pașii pe care trebuie să-i faci pentru a activa softul oferindu-ți asistență profesională.

One comment

  1. […] mai multe beneficii de AICI și alege-ți imediat licența de care ai nevoie pentru a lucra în siguranță pe PC/laptop-ul […]

Leave a Reply