Pachet Windows 10 și Office – Ce sunt licențele Refurbished?

Pachet Windows 10 și Office – Ce sunt licențele Refurbished (uzate)?

 

Pachet Windows 10 și Office

Refurbished – licențe uzate, despre asta discutam și vei afla cum au apărut, ce sunt și cum te ajută.

 

Pandemia din 2020 a fost un moment de cotitură pentru întreaga lume. Toți copiii au urmat de cursurile în mediul online prin intermediul calculatoarelor/ laptopurilor sau a telefoanelor.

 

Foarte mulți dintre angajați au lucrat de acasă de pe calculatoare sau laptopuri. Și apropo de asta, în 2021 peste 70% dintre angajați vor să lucreze tot de acasă.

 

 

Cum au apărut licențele refurbished?

 

Ei bine, existența licențelor refurbished are drept cauză o altă problemă a lumii. Mai exact, deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE).

 

Și pentru că până la momentul apariției licențelor refurbished cei mai mulți foloseau sisteme de operare și programe piratate, Microsoft a venit cu o idee genială.

 

A creat Programul Microsoft Authorized Refurbisher cu scopul de a reduce cantitatea de deșeuri, ocazie cu care utilizatorii pot ajunge mai ușor la licențe.

Acest program a deschis piața pentru licențele software uzate.

 

Inițiativa a apărut pentru prima dată în 2007 în SUA iar apoi a fost extinsă în Europa.

 

Astfel, cei autorizați care recondiționează PC-uri sau laptop – uri au posibilitatea de a achiziționa licențe uzate și de a le reinstala pe acestea.

 

Utilizatorii achiziționează laptop-uri/calculatoare second hand cu sistem de operare licențiat refurbished, fie cumpără un pachet Windows 10 și Office Refurbished la prețuri foarte mici.

 

 Ce sunt licențele refurbished (uzate)?

 

Știi deja că softurile folosite pentru un PC/ laptop sunt esențiale pentru buna sa funcționare. Licențele refurbished sunt licențe software destinate acestui tip de dispozitive second hand cu sistem de operare Microsoft.

 

Acestea au fost folosite pe PC/laptop-uri scoase din uz, din diferite motive, și ulterior, reinstalate pe cele care au putut fi ”salvate”.

 

Trebuie să știi că toate licențele se livrează pe adresa ta de email iar licența este sub formă de cod de activare.

 

Aceste licențe nu expiră niciodată și beneficiezi de folosirea lor în aceleași condiții ca cele noi.

 

Pachet Windows 10 și Office Refurbished – iată de ce ai nevoie de el.

 

Pentru ca tu să poți lucra fără a întâmpina probleme în activitatea zilnică ai nevoie cu siguranță de un Pachet Windows 10 și Office Refurbished de licențe.

 

Noi suntem softretail.ro și suntem aici pentru tine fie că le achiziționezi în pachet sau separat. Îți punem la dispoziție cu ajutorul partenerilor distribuitori de software refurbished, licențe la

prețuri mult mai mici decât cele noi.

 

Beneficii

 

–     Ușurință și folosire în siguranță

–     Preț mult mai mic decât cele noi

–     Update-uri regulate pentru siguranță sporită

–     Evitarea costurilor suplimentare de consum (timpi de reacție ai PC/laptop mai mici, printare, antivirus, executare comenzi, etc)

–     Arhitectură 32/64 bit

–     Activare online și asistență telefonică sau prin email.

–     Garanție și asistență timp de 3 Ani

 

Află mai multe beneficii de AICI și alege-ți imediat licența de care ai nevoie pentru a lucra în siguranță pe PC/laptop-ul tău.

 

Indiferent de activitatea profesională, că este vorba de organizații, școli, afaceri sau pur și simplu pentru uz personal, un pachet Windows 10 și Office refurbished îți va face viața mai ușoară.

Leave a Reply