Windows 10 pro pret 75 lei – Licență Refurbished

Windows 10 pro si evolutia lui

Windows 10 pro pret 75 lei. Windows este cel mai utilizat sistem de operare din intreaga lume. De-a lungul anilor acesta a beneficiat de upgrade-uri benefice. De la bătrânul Windows 1.0 lansat in 1985 si pana la actualul Windows 10 lansat oficial in anul 2015. Windows a adus mereu imbunatatiri facilitand utilizarea programului la scara larga.

Windows 10 Pro  leieste editia de top a celor de la Microsoft ca si sistem de operare, Windows 10 Pro se bucură de toate functionalitatile sistemului de operare printre care amintim: Windows Information Protection.

Windows 10 vine cu sistem de antivirus incorporat si va ofera o protectie imbunatatita fata de celelalte variante.

Cum te putem ajuta noi sa activezi Windows 10 Pro la pret de doar 75 lei

Da, este doar 75 lei activarea pentru Windows 10 Pro, si asta datorita faptului ca licentele prezente pe site sunt licente uzate, cunoscute si sub numele de Refurbished.

Multumita colaborarilor pe care le avem cu distribuitori specializati, putem aduce pe piata licente refurbished la preturi competitive, oferind totodata si asistenta, atat pentru instalare cat si pentru activare.

Dupa achizitia unei licente refurbished de Windows 10 pro vei primi pe adresa de email:

  • Factura pentru achizitia facuta
  • Codul de activare licenta Windows
  • Kit-uri pentru instalare
  • Tutoriale explicative
  • Asistenta profesionala 24/7

Este legală licenta pentru Windows 10 Pro la pret de 75 lei?

Aceste licențe se vând în conformitate cu decizia curții europene: https://curia.europa.eu/jcms/upload/docs/application/pdf/2012-07/cp120094en.pdf

Decizia CJEU în Cazul C-128/11 UsedSoft GmbH v Oracle International Corp.spune că:

“Niciun producător de software nu se poate opune revânzării licențelor sale “folosite”, permițând utilizarea programelor sale descărcate de pe internet. Dreptul exclusiv de distribuire a unei copii a unui program de computer, acoperit de o astfel de licență, este epuizat la prima sa vânzare.”

Practic, ca urmare a acestei decizii a fost creat un cadru legal in spatiul comunitar european in ceea ce priveste vanzarea de licente software folosite.

 

Cumpără acum Windows 10 Pro  – https://softretail.ro/produs/windows-10-pro/  

 

 

 

Leave a Reply